četvrtak, 10. prosinca 2015.


Savage Gear LRF univerzalac- Light Range Fishing Rod 226cm 5-12 g

Jedan od najvećih izazova u zadnjih par godina za inženjere iz Savagear teama bio je dizajniranje visoke klase Ultra­ Light varaličarskih štapova koji će biti dovoljno moderni i lagani kako bi zadovoljili sve zahtjevnije ribolovno tržište.

 Njihovo poznavanje ribolovnih tehnika, trud i genijalnost spojeni u jedno, rezultirali su klasom štapova beskompromisnih perfomansi namijenjenih istinskim ljubiteljima varaličarskoga sporta što dokazuje i podatak da je svaki pojedini štap dobro ugođen i vrhunski balansiran. Savagear Light Range Fishing su nevjerojatno lagani štapovi (težine od 90 g do 115 g) napravljeni su od izuzetno čvrstog, ali i laganog visokomoduliranog 30t karbonskog blanka izuzetno brze akcije, namijenjenog prvenstveno postizanju izuzetne daljine bacanja a da pritom zadržava perfektnu akciju za borbu s grabežljivcima poput pastrva, bolena i klenova u kontinentu kao i brancinima na moru prilikom korištenja tankih upredenica.

 Najuniverzalniji model u ovoj seriji, duljine 226cm i gramaže od 5-12g  idealan je za UL verziju varaličarenja s malim jig udicama, poperima i superfinim varalicama i „ubojito“ je oružje koje će se svidjeti svakome bassolovcu ili lovcu na brancine koji vole bacati manje varalice. Vrh ovog modela prenosi ribolovcu svaki, pa i najmanji dodir varalice sa preprekom poput granja ili trave, a da ne govorimo o udarcu ribe i brzoj kontri ovog super brzog štapa koji i dalje zadržava osjetljivi vrh obojen u crveno- bijelu boju zbog bolje indikacije griza.



Nema komentara:

Objavi komentar