petak, 24. srpnja 2015.

STIGLE NOVE MOSELLA HRANE !!!


S najnovijim uvozom „friške“ Mosella prihrane stigle su i tri nove vrste hrana s ciljem konstantnog proširenja ponude ovog poznatog Njemačkog brenda. Generacije ribiča; kako rekreativnih tako i onih koji se natječu i žele od hrane „nešto više“ odrasle su na Moselli i svih ovih godina uživaju u širokoj paleti Mosella mamaca za sve tipove voda i sve ribolovne tehnike a od sada imaju priliku iskušati i tri nova proizvoda.



MOSELLA PRESTIGE BARBE SPEZIAL NATUR


U prvom dijelu godine ova je hrana testirana od strane članova Mosella Garbolino teama a na osobnu preporuku Vincenza Natalea legendarnog natjecatelja koji je i glavni kreator Moselline Prestige serije. Članovi ekipe bili su oduševljeni rezultatima testnih ribolova i garantiraju da je to jedna od najboljih Mosellinih hrana ikada te da njena uporaba neće biti ograničena isključivo na ribolov mrene.

Prestige Barbe Spezial izrađen je kao kombinacija više vrsta biranih brašna i boja miješanih na nutritivnoj bazi. Prihranom dominira jaki miris talijanskog parmezana u visokim dozama a hrana se odlikuje visokom sposobnošću vezivanja i mogućnosti nošenja velikog udjela živih mamaca u čvrstim kuglama koje će u tekućim vodama biti izvrsno prezentirane. Rezultati su pokazali da Prestige Barbe Spezial nije isključivo mamac za mrene već da je neodoljiva prihrana za klena, deveriku ali i ostalu krupniju bijelu ribu koja se lovi na tekućim vodama.



CANAL KARPFEN


Legendarni Mosellin bestseller stigao je u novom pakiranju i dodatno unaprijeđenog sastava koji se odlikuje izvrsnim vezivnim svojstvima i bogatom strukturom mješavine kukuruznog brašna, krušnih mrvica, kokosovog brašna, brašna oraha i biskvita. Mirisi i krupnija granulacija Canal Karpfena idealna su kombinacija i atraktor za šarane ali i svu ostalu krupnu ribu.



CANAL BRASSEN


Canal Brassen u novom ruhu i poboljšanog sastava odlična je allround hrana namijenjena svim plovkarošima. Iako naziv sugerira da je ova hrana namijenjena ribolovu deverike Canal Brassen je godinama sastavni dio prihrane mnogih ribolovaca koji vole hrane univerzalnih karakteristika i koje mogu poslužiti u ribolovu raznih ribljih vrsta. 

Nema komentara:

Objavi komentar