ponedjeljak, 30. rujna 2013.

PROLOGIC UMJETNI MAMCI ZA ŠARANE


 
 
Mamci od meke plastike i silikona odavno nisu nepoznanica na našim vodama. Ribolovci su ih brzo prihvatili čim su shvatili kako ih sitna riba ne skida s udice ili sa postavljene dlake, kako ne otpadaju prilikom dalekih zabačaja s teškim olovima, te, najvažnije kako riba vrlo dobro grize na njih.



Osim modernog šaranskog ribolova gdje su ovi umjetni mamci našli svoje mjesto čak i u najzahtjevnijem dijelu- natjecateljskome ribolovu, Prologicova gumena „kuruza“, crvi, boile ili tigrov oraščić izuzetno su se dobro pokazali i ribolovu feederom.
 
 
 Osim svojstva tvrdoće i mirisa koji neodoljivo privlači sve vrste ciprinida, ovi umjetni mamci imaju još jedan veliki plus, a to je da plutaju. To svakome šaranašu omogućuje izradu plutajućih ili kritično balansiranih sistema s kojima će puno lakše i brže prevariti i najopreznije šarane. U svakom od pakiranja Prologicovih mamaca nalazi se nekoliko različitih boja a može se birati i između mirisa poput Shrimp i Garlica, Fish Amina i legendarne Banane dok tigrov oraščić dolazi u mirisu Tigernut Choco Amino.

 

 

Nema komentara:

Objavi komentar