srijeda, 8. veljače 2017.

Okuma Ceymar Baitfeeder
Ovu Okuminu rolu sa slobodnim hodom špule odlikuje mala težina uz uski dizajn dok su grafitno tijelo i bočni poklopci ove role otporni na koroziju. 

Iako lagana, vrlo je izdržljiva sa  robusnom drškom od kovanog aluminija koja je crno anodizirana, s ergonomski oblikovanom drškom. Preklopnik role je od punog aluminija i otporan na habanje. U srcu ove Okumine role je Precision Elliptical Gearing sistem precizno rezanih mjedenih zupčanika elipsastog oblika za lagano i glatko namatanje najlona uz maksimalnu trajnost bez zapinjanja i preskakivanja špule sa stupnjem prijenosa od 4,5:1 za veličinu 55 do 4,8:1 za najveći model veličine 65.

 Rotor joj je dodatno poboljšan RES II sistemom, sadrži kompjuterski izbalansiran uteg smješten u rotoru kako bi se postigla savršena izbalansiranost i izbjeglo podrhtavanje špule. Ručica i rotor ove role opremljeni su  sistemom Quick Set Antireverse koji fiksira ručicu role i onemogućava njeno nekontrolirano okretanje unatrag. Za ultra lagano namotavanje najlona tu je sistem 2BB+1RB a dostupna je u modelima CMBF-355 težine svega 403 g  i CMBF-365 težine 586 g.


Nema komentara:

Objavi komentar