petak, 23. rujna 2016.

Savage Gear 3D Horny Herring tonuća zara
Zbog ugrađenog tungsten otežanja u vidu kuglica raspoređenih po doljnjem dijelu ove izuzetne varke, Horny herring se prilikom zabacivanja ponaša kao balistički projektil namijenjen najdaljim izbačajima. 

Upravo zbog tako raspoređenog otežanja, ova savršena replika male haringe-srdele odlično radi i u propadanju što ju čini idealnom varalicom za lov plave ribe poput palamida ili velikih lokardi i šaruna dok ju savršeno ocrtane ljuskice, glitter koji joj daje „živi“ izgled i crvenilo na doljnjem dijelu oka čini neodoljivom i pri vrlo sporom povlačenju sa strane na stranu. Inače se može voditi po površini poput klasične zare, pustiti metar ili dva ispod gdje se može voditi poput jerka ili ju, kao što smo maloprije spomenuli, jednostavno pustiti da lovi u propadanju jer ima vrlo jaku vibraciju izazvanu dobro raspoređenim tungsten kuglicama. Treba spomenuti i da su na svakoj varalici stavljeni dupli split ringovi zbog boljeg kačenja ribe a u paketu se dobija i rezervna jednokuka koja se najčešće koristi u ribolovu strijelki. Osim za veliku plavu ribu, na moru se Horny Herring do sada pokazao kao vrlo lovna varalica za brancine i strijelke, a na slatkoj vodi kao ubojica velikih bolena, klenova i pastrva na jezerima- 3D Herring je prva Savage Gearova univerzalna zara za sve uvjete!

Horny Herring dolazi u dvije veličine i gramaže- 8 cm i 13 grama težine te 10 cm i 23 grama težine te u 8 boja koje su raspoređene od superrealističnih imitacija riba poput sardine ili uklije pa sve do standardnih „trigger strike“ žutih i narančastih.
Boje: 01)Green Silver, 02)Brown Goby 03)Gold & Black, , 04)Red & Black, 05)Orange Flash, 06)Pink Flash, 07)Green Flash, 08)Blue Silver.



Nema komentara:

Objavi komentar