petak, 16. rujna 2016.

Savage Gear 3D Crucian Crank

Napokon! Ono što je falilo u SG ponudi bile su klasične patkice namijenjene lovu prvenstveno na tekućim vodama. Okruglog presjeka i savršeno izbalansirane, ove varalice proizvode jaku vibraciju i prilikom najsporijeg povlačenja. Izrađene u tri standardne veličine te u Shallow i Deep verziji, 3D Crucian Crank serija varalica namijenjena je prvenstveno za ribolov slatkovodnih grabežljivaca poput štuke, bassa ili soma, ali svojim oblikom i radnim perfomansama, pogotovo što se tiče manjih modela, pokazala se i kao vrlo lovan vobler za klenove, jezove i bolene. 

Velika mu je prednost i što se daleko baca zbog integriranog magnetnog Long cast sistema u tijelu varalice. Osim što se može voditi na standardan način, ovaj klasični „crank“ vobler- patkica dobro radi i prilikom laganog „twitchanja“ sa povremenim pauzama. 3D Crucian Crank je,kao i većina Savage Gear varalica opremljen sa vrhunskim japanskim komponentama a dolazi u slijedećim veličinama; 3,4 cm 3 g u Float Shallow Runner verziji i 3,4 cm 3,4 g u Slow Float Deep Runner verziji. U srednjoj veličini također dolazi u plitkoronećoj i dubokoronećoj verziji u gramažama od 6,3 i 8,3 g te dužini od 4,6 cm dok u najvećoj verziji dolazi samo kao dubokoronac u veličini 6,4 cm te 23 g težine.
3D Crucian Crankovi dolaze u slijedećim bojama: Natural, Goldfish, Pearl White Silver, Black & Orange te Black boji.

Ukratko, 3D Crucian Crankovi pokrivaju sve vidove modernog varaličarenja. Manji modeli su idealni za lov pastrva, klenova i jezova, srednji i veći predviđeni za lov bassa i štuke i na jezerima i na rijekama dok za tekučice i ribolov somova sa najvećim modelom imamo samo jednu riječ- fantastično!




Nema komentara:

Objavi komentar