srijeda, 25. studenoga 2015.

MUSTAD ALATI


Sezona je varaličarenja; kako na moru tako i na kontinentu a to podrazumijeva upotrebu raznih ribičkih alata koji će nam olakšati izmjenu trokuka, split ringova, manipulaciju i čišćenje ribe i slično.

Kada se tome doda da uskoro dolazi i vrijeme darivanja predlažemo vam odličan izbor za vaš ribolov ili poklon za vaše ribolovne prijatelje.

Mustad alati iz serije Mustad Tool's i Kevin Van Dam Signature Gear dokazali su se na hrvatskom tržištu posljednje dvije godine a iz širokog asortimana spomenimo razna kliješta za rezanje najlona, upredenica i žice, krimpanje stopica i manipulaciju split ringovima.
 

Tu su i razni noževi u nekoliko dimenzija i sa nekoliko oblika i vrsta sječiva a spomenimo i Mustadov vrhunski Alu Lip Grip za prihvat zubatih predatora sa Soft Grip držačem, integriranom vagom do 50lb i mogučnošću okretanja za 360 stupnjeva….

Puno bi se još moglo pričati o Mustad alatima ali je najbolje da ih sami potražite u nekoj od trgovina gdje se velik broj njih nalazi i na sezonskom sniženju!!!

Nema komentara:

Objavi komentar