petak, 7. kolovoza 2015.

Tekući i praškasti atraktanti u šaranolovu 

Crafty Catcher Hemp oil 250 ml- konopljino ulje visoke kvalitete koje služi za izradu boila, izradu dipova i refreshanju i natapanju partikla kojega čini atraktivnijim dozivajući šarane i iz većih daljina zbog svojstva da se rasporedi po čitavom vodenom stupcu. 
Crafty Catcher CSL-Corn Steep Liquor 250 ml- kuruzna mlačenica koja je u stvari čisti aminokiselinski produkt intenzivnog “kiselkastog“ mirisa koji služi za dipanje boili, izradu kvalitetnih stick mikseva za pva, miješanje sa rastresitom hranom te korištenjem u svim vidovima „boostanja“ svih vrsta mamaca. 

Crafty Catcher Krill Liquid Concentrate 250 ml- Čisti proteinsko-aminokiselinski pripravak ( Nutramino ili Minamino style) pojačan čistim ekstraktom atlantskog Krilla koji mu daje i dodatnu proteinsku, tj izrazito jaku nutricionističku vrijednost koju šarani prepoznaju i kao solo produkt i kao sastavni dio dipova i tekućina za izradu boila za što je izvorno i namijenjena.



DD Bait DNA Betain Krystals
Glavni koncept DD Bait mamaca i komponenti je korištenje prirodnih sirovina. DNA (Double Natural Atractor) praškaste komponente vrh su ponude komponenti za izradu boila, pasta, prihrana koje se koriste u sportskom ribolovu. Jedan on neizostavnih sastojaka koji se koristi u šaranskom ribolovu je i Betain u kristalu. Glavna mu je odlika velika stabilnost i topivost u vodi. DD Bait Betain u kristalu pakiran je u praktičnoj vrečici od 250g sa zip zatvaračem.



Nema komentara:

Objavi komentar