četvrtak, 23. srpnja 2015.

Okuma Avenger White
Ova Okumina rola otporna je na koroziju zbog tijela napravljenog od visoko kvalitetnog grafita. Tijelo –kučište role je vrlo usko zbog smanjenja zamora, Zupčanici u roli su stalno u kontaktu kako bi se postigao efekt glatkog namotavanja i izbjeglo zapinjanje i preskakivanje špule. Visok stupanj prijenosa (od 5,0:1 do 4,8:1)omogućava njihova precizna konstrukcija, a materijal od koje su napravljeni ih čini izuzetno izdržljivima. 

 Rotor ove role je dodatno poboljšan RES II sistemom, dakle sadrži kompjuterski izbalansiran uteg smješten u rotoru kako bi se postigla savršena izbalansiranost i izbjeglo podrhtavanje špule. Ova je lagana špinerska rola opremljena i Quick Set Antireverse sistemom koji fiksira ručicu role i onemogućava njeno nekontrolirano okretanje unatrag. To mu omogućuju kuglični ležaji od nehrđajućeg čelika otporni na koroziju koji dopuštaju kretanje ručice u samo jednom smjeru. Preklopnik role je čvrst i napravljen od nehrđajučeg čelika. 

Dobro je spomenuti i da je opremljena sistemom Quick Set Antireverse koji fiksira ručicu role i onemogućava njeno nekontrolirano okretanje unatrag. To mu omogućuju kuglični ležaji od nehrđajućeg čelika otporni na koroziju koji dopuštaju kretanje ručice u samo jednom smjeru. Špula ove role je aluminijska i anodizirana u dva tona,a rezervna špula se može nabaviti po narudžbi. Bočni poklopci ove rolice su također grafitni. Dostupna je u modelima AW-30b, AW-40b, AW-55b, AW-65b WH.

Nema komentara:

Objavi komentar