srijeda, 1. srpnja 2015.

3D Preyom na bassa

Ljeti se bassevi izlaskom na plićake i široke jezerske uvale prilagođuju sitnoj ribi koju će zateći na tim lokacijama jer sada se svi sitni ciprinidi skupljaju na najveći izvor hrane u plićaku. Rezultat takvoga obilja hrane dozvoljava nam korištenje cijele palete umjetnih mamaca koje će skrenuti bassevsku pažnju na sebe a jedan od najvećih favorita je i 3D prey koji savršeno imitira malu žutooku ili crvenperku.
 Oportunist po prirodi, bass u ovoj varalici vidi crveni natpis "hrana" te ju napada uz agresivna zaletavanja i glasne raubove što je poseban gušt. Savage Gear 3D Prey serija voblera dostupna je u tri veličine i četiri boje. 3D Prey serija varalica namijenjena je prvenstveno za ribolov slatkovodnih grabežljivaca poput štuke, bassa ili smuđa, ali svojim oblikom i radnim perfomansama se pokazala i kao vrlo lovan vobler za morske predatore poput brancina ili manjih gofova i lica. 

Izuzetno se daleko baca zbog integriranog magnetnog Long cast sistema u tijelu varalice.Osim što se može voditi na standardan način, ovaj suspend vobler oslikan realističnim bojama pravog plijena ( po kojima je i dobio naziv), najbolje će raditi prilikom „twitching“ tehnike sa povremenim pauzama. 3D Prey je,kao i većina Savage Gear varalica opremljen sa vrhunskim japanskim komponentama a dolazi u slijedećim veličinama; 6,5cm/7g, 8.5cm/10g te 9,5cm/15g.  

Nema komentara:

Objavi komentar