srijeda, 7. svibnja 2014.

A CRAFTY HERITAGE- RETRO RANGE LINIJA ŠARANSKIH MAMACA

S počecima koji sežu u rane osamdesete, Crafty Catcher je jedna od najstarijih i najpoštovanjijih tvrtki za šaranske mamce i prihranu u Velikoj Britaniji i iza sebe ima više od 30 godina tradicije neprekidnog razvoja i inovacija na području razvoja i proizvodnje šaranskih mamaca i prihrane.
U počecima modernog šaranolova ova tvrtka je vrlo brzo postala vodeća u razvoju mamaca i prihrane za šarane. Prvi lansirani proizvodi su značajno povećali šanse za ulov do tada rijetkih i neuhvatljivih velikih šarana i u kućnu izradu boili uključili mnoge do tad egzotične nove sastojke (aditive, arome i ulja). Slijedeći je korak bila potpuno nova linija gotovih boili, koja je zauvijek izmijenila tržište.
Retro Range linija donosi neke od najuspješnijih, gotovo legendarnih proizvoda iz najranijih dana, sjedinjujući najbolje originalne sastojke s današnjim modernim pristupom proizvodnji i najkvalitetnije aditive i atraktore današnjice.
Osvježavajući svoju baštinu novim izgledom, stvorili su liniju provjerenih proizvoda koja uistinu objedinjuje 30 godina tradicije i legendarne ostavštine. Osim što dolaze u vrlo praktičnim „resealable“ vrečicama koje čuvaju vijek trajanja proizvoda čak i nakon što se pakiranje otvori, uz ove boile dolazi i malo pakiranje Pop up boilica koje se mogu koristiti u kombinacijama sa tom aromom mamca.


King Prawn
Hladno mljeveno riblje brašno, topljiv ekstrakt kril- proteina, mljeveni kril, fermentirana pasta račića i pivski kvasac su sastojci koji ovu boilu čine odličnom prihranom i vrhunskim mamcem. Svježe rolane s najboljom koncentracijom mliječnih proteina, ove boile su se pokazale kao provjereno lovni mamac za velike ribe. Pronašli smo originalni Prawn okus iz srednjih osamdesetih i ujedinili ga kao vrhunski mamac koji je lovio na svim većim i važnijim šaranskim vodama Europe.
Black Cherry
I ovoj su boili temeljni sastojci hladno mljeveno riblje brašno i pivski kvasac, ali  uz jaču mješavinu mlijeka i ptičjeg sjemenja, što ovu slatkastu boilu čini "zicerom" i favoritom većine šaranaša tijekom sva četiri godišnja doba.
Originalni Black Cherry okus s kremastim zaslađivačima objašnjava zašto je ovaj mamac osamdesetih bio toliki favorit među šaranašima stare škole.


Dairy Cream Fudge
To je boila bogata kremastim i slatkim mliječnim proteinima, sjemenkama obogaćenim pivskim kvascem, betainom i kremastim zaslađivačima. Mješavina javorovog sirupa, sladoleda i čokolade čini ovaj mamac nepogrešivim na svim vodama tijekom cijele godine (osobito u proljeće), baš kao i u doba kad je prvi put lansiran i garantira dobar ulov (uz uvjet da ga sami ne pojedete).
Peanut Pro
Ova boila je još od ranih osamdesetih ostala izuzetno zapamćena među šaranašima u cijeloj Europi. Sa sobom je donijela nebrojeno ulova i mnoge osobne rekorde, kako na teškim britanskim vodama, tako i na prekomorskim rijekama i jezerima gdje su se šarani tek trebali upoznati s boilama. Ova se boila sastoji od mješavine kikirikija i tigrovog orašćića s pivskim kvascem, betainom, mlijekom u prahu i ptičjom hranom uz pomiješana orašasta ulja s originalnim Peanut Pro okusom kojem šarani ne mogu odolijeti.

Carribean Coctail
Jedan od svevremenskih voćnih klasika na tržištu se pojavio krajem 1984. I odmah postavio visoke kriterije drugim proizvođačima svojim rekordnim ulovima. U ovoj legendarnoj boili miks je mješavina 6 klasičnih voćnih okusa koji su odgovorni za nebrojene količine ulovljenih riba  u svojoj originalnoj crvenoj boji. Zato smo i pustili u izradu originalni crveni Carribean iz osamdesetih na bazi mlijeka i ptičje hrane, izuzetno slatkog okusa i mirisa, baš kakav je bio 1984. - pravi omjer cijene i kvalitete.

Nema komentara:

Objavi komentar