ponedjeljak, 3. rujna 2018.



NOVE BOJE KANJI SKOSAVICA

S obzirom na ogromnu paletu modela, veličina i boja japanske Kanji skosavice pokrivaju sve uvjete s kojima se današnji lignjolovac može susresti, a od nedavno su se u seriji Pro Spec u prodaji pojavile i četiri nove boje – IM01, IM03, IM04 i #22, u veličinama 2,5 i 3,0.

Efikasnost ovih vrhunskih skosavica već se dokazala kako u lignjolovu s obale klasičnim stilom povlačenja, tako i u lovu iz brodice Jedna od najlovnijih varijanti u lignjolovu iz plovila, bilo usidrenoga ili u polaganom driftu, korištenje je većih modela poput Pro Spec 3.0 Deep koji se zabaci štapom niz kurenat i pusti da slobodno pada i pretražuje sve slojeve mora, dok se na drugom štapu koriste standardni sistemi. 
Upravo ovom tehnikom, Kanji vam gotovo uvijek može donijeti bonus ulov i prije svega pomoći vam da pronađete u kojem se sloju mora lignje ili sipe u tom trenutku nalaze. 
Prava sezona lignjolova tek treba nastupiti i uvjereni smo da će naši lignjolovci biti zadovoljni dobrim reakcijama liganja i na ove nove zanimljive boje.

Nema komentara:

Objavi komentar