petak, 20. travnja 2018.

CHUB LAMPE

Vrijeme je sve toplije i pred nama su prve noćne kampanje i cjelonoćni boravak na vodi. Šaranaši su posebno aktivni; rolaju se boile, vežu sistemi, namotani su friški najloni a neki će "krstiti" i nove štapove, role ili umoćiti novi podmetač. Da bi sve to tijekom noći funkcioniralo usklađeno i lako potrebna nam je kvalitetna rasvjeta a tu je legendarni engleski brend Chub već godinama jedan od lidera u ponudi. Osim već predstavljene Sat-A-Lite Bivy Light RC Deluxe lampe predstavljamo vam i sljedeće Chub proizvode:

CHUB SAT-A-LITE LED LANTERN LTX-185

Kamp lampa malih dimenzija i velike snage osvijetljenja do 185 lumena. Multifunkcionalni proizvod koji se jednostavnim okretom glave iz stolne, kamp lampe za 
osvijetljavanje prostora pretvara u klasičnu bateriju s direktnim snopom svjetla ili pak može služiti za postranično svijetljenje u jednu stranu. Tu je i opcija noćnog-zelenog osvijetljenja te mogućnost kačenja na karabiner. Lampa dolazi s uključenih 4 komada Duracel AA baterija koje će vam omogućiti 185 lumena i do 45 sati svijetla. Lampa je vodootporna.


 SAT-A-LITE HEADTORCH RECHARGEABLE 250

Nova Chub naglavna, multifunkcionalna lampa visokih performansi s novo dizajniranim stezajućim trakama za apsolutni komfor i stabilnost prilikom nošenja.

Bijela i crvena opcija svijetla. Lampa je opremljena CREE XPG LED-icama koje imaju 3 razine osvijetljenja sve do 230 lumena. SOS opcija. "Splashproof". Punjiva 2800 MAH baterija opremljna s USB kablom. Uz najmanju razinu osvijetljenja moguće i do 100 sati korištenja!

SAT-A-LITE HEADTORCH 170, 200 & 250




Sve tri nove Chub naglavne lampe imaju opciju bijelog i crvenog svijetla.
Lampe su opremljene CREE XPG LED-icama koje ovisno od modela svijetle i do 185 lumena. 
Daljina snopa doseže i do 95m udaljenosti a dužina svijetljnja uz najmanju razinu je od modela do modela do 150 odnosno 180 sati!
"Splashproof". Uz lampe dolaze i 3 AAA Energaizer baterije.


 

Nema komentara:

Objavi komentar