srijeda, 9. kolovoza 2017.

OKUMA CEYMAR MATCH I FEEDER ROLE

Okuma je napravila role za sve populaniji match i feeder ribolov pod popularnim nazivom  Ceymar koji je ujedno postao i sinonim za "best buy" proizvod.
Radi se o Ceymar CXTR rolama u velićini 30 i 40. Iako lagane ove role su vrlo izdržljive sa robusnom drškom od kovanog aluminija koja je crno anodizirana i ima ergonomski oblikovanu ručicu. Precision Elliptical Gearing sistem, precizno rezanih mjedenih elipsastih zubčanika omogućuje lagano i glatko namatanje najlona sa brzim stupnjem prijenosa od 6,2:1. 
Ručica i rotor opremljeni su sistemom Quick Set Anti reverse koji fiksira ručicu i onemogućava njeno nekontrolitano okretanje unatrag. 
Plitka špula i sistem od 7+1 ležaja omogućiti će lagano i jednostavno namatanje tankih najlona i upredenica kao i precizne i daleke izbačaje.
Kapaciteti špula za veličine 30 i 40 su 0,20mm / 200m, odnosno 0,25mm / 240m. 

Osim za match i feeder ribolov ove su se role pokazale korisne i u ostalim tehnikama gdje se lovi tankim upredenicama i najlonima, puput eginga, lakšeg spininga, lova na bombardu, waser kuglu i sl.

Važno je napomenti da Ceymar match role dolaze sa plitkom špulom, ali i sa gratis klasičnom rezervnom špulom koje je također aluminijska.   

Nema komentara:

Objavi komentar