četvrtak, 9. veljače 2017.

Okuma štap Light Range Fishing UFR 


Okuma UFR je nova Light Range Fishing serija štapova izvorno namijenjena za sve popularniji light rock fishing kao i za korištenje u klasičnom ultra light stilu ribolova te lignjolov. 

UFR-ovi svojom akcijom pokrivaju sve tipove modernih varalica, od klasičnih voblera pa sve do mini jigova i mikro silikonaca. Grgeči i pastrve ili brancini i manje lice- sa UFR-ovima su mogućnosti ulova neograničene. Ovu seriju izdvaja inovativna UFR tehnologija koja podrazumijeva periferno dodatno ojačanje jednosmjernim fiber vlaknima (unidirectional fiber reinforcement – ojačanje jednosmjernim vlaknima). Ovaj patentirani proizvodni proces podrazumijeva dodatno uzdužno ojačanje gornjeg segmenta štapa, što mu pojačava snagu, a zadržava osjetljivost. Testovima UFR serije pokazano je da je blank unaprijeđen ovakvom tehnologijom izrade i do 4x jači nego blank standardne izrade.

Svi su vrlo brze akcije sa transparentnim bijelim vrhom za bolju indikaciju griza a dolaze u dva modela: 5-12 g u dužini od 216 cm te 2-8 g također u dužini 216 cm.

Nema komentara:

Objavi komentar