petak, 12. veljače 2016.

Okuma Salina Seaspin štapovi za light jigging
Za sve popularniju tehniku ribolova malim jigovima s obale ili iz čamca, Okuma iz svog asortimana nudi seriju štapova koji su kao stvoreni za klasično varaličarenje ali i shore jigging. 

 Brze akcije, serija Salina Seaspin daje odlične bacačke performanse a najviše dolazi do izražaja kontrola varalice. Na vrhu se osjeća svaki, pa i najmanji doticaj jiga sa dnom, preprekom poput trave posidonije ili udarom ribe. Upravo zbog toga mnogi su ga već odabrali za svog favorita i u klasičnom spinningu, kako sa obale tako i sa čamca.

Cijeli blank je mat crne boje a stražnji rukohvat je napravljen od tvrde EVA spužve iz dva dijela kao i kod većine današnjih modernih štapova. Prednji rukohvat je također napravljen iz spužve i pruža odličan „grip“ osjećaj prilikom ribolova. Iako lagan, salina Seaspin je vrlo žilav štap koji pruža vrlo dobru mogućnost kontrole kako lakših tako i težih jigova uz vrlo malo napora. Tome najviše doprinosi mekani vršni dio štapa sa žilavim i jakim doljnjim dijelom koji omogućuje savršenu prezentaciju. 

Blank je opremljen s  dvostopnim saltwater vodilicama namijenjenima ribolovu sa upredenicama dok je držač role  karbonski i posebno dizajniran za ovu seriju štapova sa Fuji gold label „kapama“. U ponudi su dostupni modeli u sljedećim dužinama i gramažama; 8' 10-40g, 9'6'' 15-45g i 10' 20-60g.

Nema komentara:

Objavi komentar