petak, 14. kolovoza 2015.

!!! NOVI MODELI KANJI SKOSAVICA ZA 2015 !!!


Japanski proizvođač skosavica, jiggova i varalica, Kanji Internacional ponovno nas je obradovano novitetima za nadolazeću sezonu lignjolova.
Radi se o ukupno 5 novih atraktivnih dekora od kojega bi istaknuli #SH 04 SUGI ORANGE GOLD-RED GLOW, kod kojega tijelo svijetli crvenim tonom nakon obasjavanja izvorom svjetlosti.
Dekori #SH 05, SH 06 i SH 08 imaju posebnu svjetlucavu tkaninu koja vjerno imitira riblje ljuske čak i pri minimalnom izvoru svjetlosti.
#SH 02 nešto je decentnije reflektirajuće tkanine, sa glow elementima na strateškim mjestima, kao i kod svih Pro Spec modela.
Svi novi modeli dolaze u veličinama 2.5. i 3.0.D

Da se podsjetimo; Kanji Clicks ima odličnu završnu obradu tijela i tkanine, dva reda vrlo oštrih krunica i nešto širu hidro dinamičnu konstrukciju, te šire olovo radi kojega ovaj model nešto sporije tone. Idealan za lov i pretraživanje plićih terena sa slabijim kurentom, a dostupan je u veličinama 2.0., 2.5., 3.0. i 3.5.














Kanj ProSpec model ima nešto uže tijelo nego Clicks serija. Savršeno izbalansirana, svojim „naoštrenim“ olovom vrlo brzo „siječe“ kroz more dopuštajući skosavici da nešto brže tone. Idealna za sve vrste terena sa jačim morskim strujama. Pro Spec se može koristiti i iz čamca gdje će u slobodnom padu brzo pronaći sloj mora gdje se lignje trenutno nalaze. Krunice zaštićene gumom u dvije veličine su vrlo oštre i kače i prilikom najmanjeg dodira krakova. Pro Spec ima vrlo kvalitetnu tkaninu i finu završnu obradu, a dolazi u širokoj paleti lovnih dekora te u dvije veličine - klasičnoj 2.5 i 3.0.D.

Ukupna ponuda dostupnih Kanji skosavica u 2015 godini na našem tržištu je preko 130 različitih dekora, veličina i modela. Sve u svemu, za svakog lignjo i sipo lovca ponešto, bez obzira na kojem djelu naše obale ili otoka lovio.

Nema komentara:

Objavi komentar