utorak, 17. lipnja 2014.

SAVAGE GEAR 3D CRAYFISH NA MORU




Rak je životinja koja živi u velikoj većini voda na kopnu, kao i u cijelom Jadranu i, kao takav, prirodna je hrana za sve vrste grabežljivaca. Štuke, bassevi, smuđevi i somovi ga obožavaju a čak se i šaranima nalazi na listi omiljenog plijena. Kao realna imitacija gambora i ostalih sličnih rakova Jadrana, Savagear 3D Crayfish 
se kao vrhunski mamac za brancine i za sve vrste većih sparida koje će reagirati na izazovno lelujanje njegovih zrakom ispunjenih kliješta i ticala. 3D Crayfish dolazi u četiri boje: Magic Brown, Red, Black Brown i Ghost, te u dvije veličine: 8 cm i 12,5cm, a kako bi sama prezentacija i realizacija grizeva bila što bolja, Savagear je napravio i posebne Jig udice za njih.

Rakovima se može loviti i u propadanju kao neotežanom varijantom ali ipak se najbolje lovi na dnu i to tako da raka spustite do dna i polako ga vučete po pijesku tražeći bilo kakvu prepreku. Ne treba biti previše živčan, dovoljno je svakih par sekundi par puta poskočiti po dnu i napraviti kratku pauzu. Grabežljivci poput brancina ili uvijek raspoloženih škarpoča će najčešće napasti varku dok stoji na dnu ili u kratkom poskakivanju. Ako naletite na težak teren i izgubite nekoliko varalica (što je neminovno na takvim terenima punim razno- raznih vrsta zadjeva), onda će najbolji izbor biti Savagearova 3D Weedless Cryfish Wide Gape udica dostupna u dvije veličine – ovisno o veličini raka. A ako želite loviti na čišćim pozicijama, kao s bilo kojim silikoncem te ne strepiti o „kačenju“ ribe, onda postoji 3D Cryfish Jig Head – također u dvije veličine.
    


Nema komentara:

Objavi komentar