ponedjeljak, 14. listopada 2013.

SAVAGEAR TJEDAN U TOP FISHINGU
Simpatična ekipa iz dućana Top Fishing u Zagrebu opet je napravila veliku nagradnu igru u kojoj je sudjelovala i naša firma. Svaka čast ekipi, a o čemu je riječ, možete saznati u slijedećim retcima.


Dragi prijatelji, prijateljice, kupci i kupci ženskog roda, poznanici, Facebook prijatelji, članovi foruma gdje je Topfishing prisutan, podsjećamo vas da je tkrenuo Savagear tjedan u Topfishingu gdje ćete na kompletan asortiman za gotovinsko plaćanje ostvarivati 20% popusta. Osim što ćete uštediti 20% prilikom kupnje, ući ćete u nagradnu igru pod nazivom: «Samo je u Topfishingu Savagear tjedan, a dobitnik 100 varalica samo jedan».
E tu je nastao problem jer smo nažalost širili krivu informaciju po pitanju nagrade, točnije svi znaju da je nagrada 100 Savagear varalica što nažalost (po naš đep) nije točno. Najtočnija informacija jest da je nagrada 211 varalica koje su spakirane u 100 paketa tako da je Topfishing opet sve iznenadio jer budimo realni, tko je ikad stavio u ribolovnoj trgovinu takvu nagradu?! Ovom prilikom ćemo Vas sve zamoliti da sherate ovaj status, da razglasite prijateljima i kolegama i da nam pomognete proširiti ovu obavijest, a mi Vam iz znaka zahvalnosti u prilogu objavljujemo slike sa snimanja spota sa profesoricom varaličarenja Topfishinga kojeg, ako niste vidjetli, pogledajte na: http://www.youtube.com/watch?v=u9IcEQO5_Pc.

Neka Savagear tjedan u Topfishingu počne!!!
P.S. Nadamo se da nam niste zamjerili širenje krive informacije! Vaš jedan i jedini, Topfishing Team, koji se zahvaljuje T.P. Olivari i Praktičnom Ribolovu u financijskoj pomoći za ovu nagradu!!!


Nema komentara:

Objavi komentar