ponedjeljak, 9. ožujka 2020.























Wapsi materijali i ostali pribor za izradu mušica


Američki Wapsi je najpoznatiji svjetski proizvođač i distributer materijala i ostalog popratnog pribora za izradu umjetnih mušica, a iz njihove bogate ponude na našem tržištu može se pronaći preko 400 raznih proizvoda. 
 Posebno je impresivna ponuda materijala koja uključuje dabinge (10 vrsta u preko stotinu boja), skalpove, CDC i marabu pera, prirodna krzna, Crystal flash i slične lamete, različite silikonske materijale za izradu tijela, konce u različitim debljinama i bojama, bakrene i srebrne žice, olovne žice, umjetne oči i glave za strimere, metalne i tungsten kuglice u različitim bojama i promjerima i još puno, puno toga... Od popratnog pribora izdvajamo masti za žnoru, sredstva za tretiranje mušica, vosak za dabing, cementni lak, grickalice, škarice, pin-retractore, indikatore ugriza itd.

Osim navedenoga tu je i paleta mušičarskih udica japanskog Maruta, zatim nekoliko modela kvalitetnih škripaca i na kraju dobar izbor neophodnih pomagala za izradu mušica - whip finishera (alat za završni čvor), držača pera, bobin holdera (držači konca) i sl.



Nema komentara:

Objavi komentar