ponedjeljak, 25. lipnja 2018.

MUSTAD GLOVES



NOVO! MUSTAD RUKAVICE



 
Zabacujete sistem, raketu ili markirate? Neumorno špinate, mahnito jigate ili drilate veliku tunu? Pokušavate prihvatiti zubatu štuku ili velikog gofa? Dižete sidro, povlačite mreže ili jednostavno želite zaštiti ruke od hladnoće ili pak štetnih UV zraka?

Za svaku od ovih radnji potrebne su vam rukavice, a ove nam je sezone Mustad odlučio skratiti muke oko odabira, te nam ponudio 4 modela rukavica uz vrlo lijep dizajn i odlićan odnos cijene i kvalitete. Kod izrade rukavica u Mustadu su koristili najkvalitetnije materijale - UV protection sintetičke maskirne tkanine, brušenu kožu, eko kožu, neopren i visokokvalitetne podatne, elastične i izdržljive sintetičke materijale koji će zaštiti vaše ruke. 



LANDING GLOVES – osnovna namjena ovog modela rukavica je jednostavan, siguran i bezbolan prihvat ulova, no svakako se mogu koristiti i za druge svrhe kao npr. jednostavna zaštita od vlage  i hladnoće.



CASTING GLOVES – kao što i samo ime govori ovaj će nam model pomoći prilikom zabacivanja našeg sistema, rakete, marker plovka ili naših varalica ili, kao i Landing model, kao zaštita od vlage i hladnoće.


 
SUN GLOVES – lagane dvoprste rukavice od tankog UV-protection maskirnog materijala koje će zaštiti vaše ruke tijekom vrelih ljetnih dana u trenutku dok neumorno jigate kakvom kaburicom ili kakvim teškim jigom.  



HALF FINGER GLOVES – rukavice bez prstiju posljednjih su godina neizostavni dio ribičkog pribora gotovo svakog ribiča i koriste se gotovo kod svih ribičkih tehnika. Tijekom zimskih mjeseci djelomično štite od vlage i hladnoće, kod „teških“ tehnika omogućuju bolje držanje štapa u ruci i eliminiraju mogućnost klizanja i ispadanja pribora iz ruke, nastanak žuljeva, a svakako pomažu i kod prihvata ribe.


 


Sva četiri modela Mustad rukavica dolaze u tri veličine: M, L i XL.
    

Nema komentara:

Objavi komentar