nedjelja, 18. ožujka 2018.

UDICA KANJI-OKUMA CHALLENGE, Zadar 18.03.2018.

U subotu 18.3. na zadarskoj rivi održano je natjecanje u lovu lignji i sipa sa obale, u organizaciji ribolovne trgovine Udica i ŠRD "Zubatac" Zadar, a pod pokroviteljstvom Okume, Kanjija i firme  T.P. Olivari d.o.o. Na natjecanju je sudjelovalo 55 lignjolovaca i sipolovaca koji su sva raspoloživa mjesta popunili u samo nekoliko sati od same objave natjecanja i time još jednom potvrdili sve veću popularnost ove interesantne i zabavne tehnike lova glavonožaca.  
                                                                 Gužva na zadarskoj rivi
U žestokoj konkurenciji najuspješniji je bio Stjepan Matejčić koji je uspio uhvatiti čak dvije lignje i dvije sipe i ostvariti ukupno 901 bod. Drugo mjesto sa jednom lignjom osvojio je Željko Vedernjak, a njegova lignja je ujedno bila i najveća lignja natjecanja i donijela mu je 790 bodova. Treći je bio Aleksandar Žmara sa jednom velikom sipom od 741 gram. Četvrti je bio Krsto Poljak, a peti Hrvoje Darrer. Ukupno je 13 natjecatelja ostvarilo ulov. 
Žac sa najvećom lignjom natjecanja

Najveća sipa natjecanja od čak 741g.

Čestitamo svim natjecateljima koji su ostvarili ulove, a i svima ostalima koji su svojim sudjelovanjem pridonijeli odličnoj atmosferi na ovom sportsko natjecateljskom druženju.

                                        Okuma, Kanji i "Udica" nagrade na najbolje

Još slika i izvještaja možete pogledati i na:
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/4-kantuna/clanak/id/536599/na-zadarskoj-rivi-lov-na-lignje-i-sipe  
http://m.057info.hr/galerije/#PhotoSwipe1521393135949

Nema komentara:

Objavi komentar