četvrtak, 30. ožujka 2017.

Gosen termo sajle i Arammix kevlar za otvorenje štuko-sezone!

Mnogi od nas jedva su dočekali početak sezone ribolova na, mnogima omiljene, ralje slatkovodnog ribolova. Pošto mnogi dobro znaju o koliko močnim i opasnim zubima se radi, i pošto znamo da nakon zimskog "posta" i mrijesta štuka nerjetko srkne mamac vrlo duboko, savjetovali bi vam da obratite dobro pažnje prilikom odabira predveza koji bi trebao spriječiti da štuka ode sa vašim mamcem i udicama, na obostranu korist / štetu. 


Gosenove, mekane termo sajle vrhunski su proizvod koji možete termički obraditi, a dovoljno su mekane da ih možete vezati. Upravo zbog svoje mekoće i izdržljivosti idealne su za varaličarenje ali i za lov na postavu živim ili mrtvim mamcem. Sajle dolaze u pakiranju od 10m i u debljinama 0,40mm i 0,50mm.
Osim sajli možete probati i Gosenov Arammix kevlar, a pogotovo ako ćete se okušati u sve popularnijem fly fishingu štuke. Kevlar također dolazi na špulama od 10m i u debljinama od 30 pa sve do 220lb. Uz štukolov kevlar se pokazao odlićnim za izradu svih vrsta predveza za soma, smuđa ili pak na moru za izradu assist udica kod vertical jigginga, kabure ili inchiku ribolova. 

Nema komentara:

Objavi komentar