petak, 22. travnja 2016.

OKUMA SLX - SOLTERRA MULTIPLIKATORI

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=qF75BqA-pz4

Nova verzija popularne Okuma Solterre dostupna je i u Single-speed i u Two-speed modelima.
Svi njeni dijelovi napravljeni su od nehrđajućega čelika, a špula je od kovanog, zlatom anodiziranog aluminija. Okvir i vanjski dio su izdržljivi i otporni na koroziju i habanje, a sa svake je strane pojačana obručima od nehrđajućega čelika. U unutrašnjosti modela 30II i 50WII se nalazi 5 stainless steel shielded kuglična ležaja sa dva dodatna support thrust bearinga za mirniji i lakši rad cijelog sistema dok im je prijenos za 50-ku 3.1:1 i 1,3:1, a za 30-ku 3,8:1 i 1,7:1.
Manji modeli SLX-15L i SLX-20L posjeduju 4BB + 1RB kuglična ležaja od nehrđajućeg čelika te vodilicu strune radi lakšeg i boljeg slaganja tanjih upredenica na špulu. Prijenos im je 4,2:1 i 3,5:1.
Za još dodatnu sigurnost tu je i dvostruki sistem protiv nekontroliranog okretanja ručice unatrag dok je za preciznost povlačenja najlona montirana i dodatna ručica za reguliranje.
T-bar ergonomska ručka s patentiranim Easy-roll grafitnim navojem omogućava maksimalnu snagu prilikom "drilanja" velikih riba, a dolazi kod najvećeg modela SLX 50WII.





Nema komentara:

Objavi komentar