petak, 4. rujna 2015.

MANTIKOR ŠATORI I ZAKLONI



Poznati Njemački proizvođač mamaca i pribora za ribolov Mosella posljednjih je godina na tržište lansirao i novi brend – Mantikor a mi smo za Hrvatsko tržište iz njihove ponude izabrali nekoliko izvrsnih proizvoda od kojih vam ovom prilikom predstavljamo jedan šator za dvije osobe i jedan šator-zaklon za jednu osobu. Bitno je napomenuti da se Mantikor proizvodi proizvode na istim mjestima gdje su se proizvodili i legendarni Pelzerovi šatori i galanterija koja je osim po vrhunskom dizajnu bila poznata i po visokom stupnju kvalitete i dugovječnosti a Mantikor nastavlja tu tradiciju.







MANTIKOR COMFORT ZELT –ŠATOR ZA DVIJE OSOBE



Mantikor Comfort šator odlikuje moderan dizajn i visoka kvaliteta izrade. Mjere 250 x 350 x 150 osiguravaju komotan smještaj 2 osobe/ležaljke i poprilično dodatne opreme. Osim glavnog ulaza tu su i dva velika prednja i stražnja prozora izrađena od mrežastog nezapaljivog materijala koji će sprijećiti ulazak komančerosa i ostalih neželjenih kukaca a istovremeno osigurati prozračnost prostora.  Osnovni materijal je PVC-coating 300D Polyester vodonepropusnog stupca 3000. Šator ima i integriranu podnicu s povišenim pragom i prednju „nadstrešnicu“ a cjelokupnu konstrukciju drže stabilne i čvrste 19mm aluminijske štange i visokokvalitetni robustni zatvarači. Kompletni šator težak je 14kg.




MANTIKOR COMFORT SHELTER



Klasični „umbrella“ zaklon na sistemu kišobrana koji omogućava brzo i jednostavno sklapanje i spremanje zaklona. Za razliku od velikog broja sličnih zaklona drugih proizvođača Mantikor Comfort Shelter nešto je veći u promjeru (210 x 260) što osigurava komotno smještanje i najvećih ležaljki te dosta druge ribolovne opreme te ugodan boravak ribiča u zaklonu. Materijal je 210D Polyester vodonepropusnog stupca 3000. Prednja fronta-ulaz i prozori opremljeni su mrežom protiv komaraca a stabilnost konstrukcije osiguravaju 4 čvrste, teleskopske šipke. Zaklon je težak 8,5kg.



Nema komentara:

Objavi komentar