ponedjeljak, 18. svibnja 2015.

Crafty Catcher Retro Range



Retro Range linija donosi neke od najuspješnijih, gotovo legendarnih proizvoda iz najranijih dana, sjedinjujući najbolje originalne sastojke s današnjim modernim pristupom proizvodnji i najkvalitetnije aditive i atraktore današnjice.
Osvježavajući svoju baštinu novim izgledom, stvorili su liniju provjerenih proizvoda koja uistinu objedinjuje 30 godina tradicije i legendarne ostavštine. Osim što dolaze u vrlo praktičnim „resealable“ vrečicama koje čuvaju vijek trajanja proizvoda čak i nakon što se pakiranje otvori, uz ove boile dolazi i malo pakiranje Pop up boilica koje se mogu koristiti u kombinacijama sa tom aromom mamca.

Carribean Coctail
Jedan od svevremenskih voćnih klasika na tržištu se pojavio krajem 1984. I odmah postavio visoke kriterije drugim proizvođačima svojim rekordnim ulovima. U ovoj legendarnoj boili miks je mješavina 6 klasičnih voćnih okusa koji su odgovorni za nebrojene količine ulovljenih riba  u svojoj originalnoj crvenoj boji. Zato smo i pustili u izradu originalni crveni Carribean iz osamdesetih na bazi mlijeka i ptičje hrane, izuzetno slatkog okusa i mirisa, baš kakav je bio 1984. - pravi omjer cijene i kvalitete.

Nema komentara:

Objavi komentar