srijeda, 18. lipnja 2014.

NEZAPAMĆEN USPJEH SVENDSEN SPORTA NA OVOGODIŠNJEM EFTTEXU



Danski Svendsen Sport je na ovogodišnjem sajmu Efttex 2014. koji se održao u Brussels-u postigao dosad nezapamćen uspjeh osvojivši ukupno 6 nagrada što je trećina od ukupno 18 kategorija što je presedan u dosadašnjoj povijesti održavanja ovog najvećeg europskog ribolovnog sajma gdje se pojavljuju svi koji nešto znače u ribolovnom svijetu. 

Savage Gear na čelu sa legendarnim Madsom Grosselom je postigao do sada nezabilježen uspjeh pobijedivši čak u pet kategorija sa novitetima koji su predstavljeni kao favoriti za iduću godinu: Nova podvodna Water Wolf UW 1.0 camera specijalno balansirana i dizajnirana za ribolov je osvojila tri nagrade. Prva je nagrada bila dodijeljena od strane svih posjetitelja sajma, druga je bila u kategoriji najbolje dodatne opreme za ribolov (best accesory) dok je treća, ujedno i najprestižnija bila u kategoriji Inovacije godine. Nova 3D Hard Eel je pobijedila u kategoriji Tvrdi mamac (Best hard lure) dok je 3D Line Through Trout pobijedila u kategoriji silikonskih- mekanih mamaca (Best Soft Lure). 

 Dojmljiva je i nagrada za najbolji novi najlon koju je osvojio Prologic za 3D Camou line koji je predstavljen kao novitet za iduću godinu. U svakom slučaju, ovo je najbolji dokaz i potvrda da Svendsen Sport velikim koracima korača prema vrhu svjetskoga tržišta gdje se do sada i više od nekoliko puta pokazao a sada, s ovim nagradama i opet dokazao kao jedan od vodećih i najboljih svjetskih ribolovnih brandova.


Nema komentara:

Objavi komentar