petak, 20. rujna 2013.


CHUB LED NAGLAVNE I KAMPING LAMPE

Chub Product manageri iskoristili su najsofisticiraniju LED tehnologiju kako bi dobili maksimum jačine svijetla uz minimalnu potrošnju baterije. Plod njihovog rada je linija Chub SAT-A-LITE električnih lampi. Linija se sastoji od dva modela naglavnih i jednog modela kamp lampe. 
 

 
SL100 jedna je od najmanjih i najlakših naglavnih lampi na tržištu. Mali uski profil i mogučnost namještanja nagiba i dva različita izvora svjetlosti osnovne su tehničke karakteristike. U kompletu su uključene 3 x AAA duracell baterije.



Model SL200 koristi najsofisticiraniju LED tehnologiju koja ovu naglavnu lampu čini maksimalno funkcionalnom u svim prilikama za vrijeme noćnog ribolova. Lampa ima središnju jaku LED žaruljicu koja daje snažno osvjetljenje tzv. „night vision“ i tri manje LED žaruljice za kombinaciju diskretnijeg i mekšeg osvijetljenja. Kombinacija više vrsta osvjetljenja čini ovu lampu pravim malim svjetlosnim „gadget-om“ i jednostavnim rješenjem za sve noćne situacije. U kompletu su uključene 3 x AAA duracell baterije.

 

SL300 model je Chub multifunkcionalne kamp lampe velike svjetlosne snage koja na jačem modu  svijetli 3 dana a na štednom modu čak 6 dana. Postoji mogućnost skidanja leće kako bi se dobilo jako usmjereno svijetlo a lampa se pomoču ugrađene kukice može objesiti i na taj način osvijetliti šire područje kampa ili šatora. U lampu idu 3 baterije od 1.5 V veličine D.

Nema komentara:

Objavi komentar