utorak, 19. srpnja 2016.

SAVAGE GEAR WEEDLESS WIDE GAPE UDICE ZA LOV U TRAVI I LOPOČU

Površinski ribolov predatora u ljetnim mjesecima po travi i lopoču predstavlja vrhunac ribolovne zabave. Da bi isti bio uspješan i da bi realizirali atraktivne, eksplozivne grizeve na površini preporučili bi vam Savage Gearove Weedless Wide Gape udice, koje su dostupne u veličini 7/0-7g i 1/0-3g. Na ušici imaju praktičnu oprugu koja će spriječiti padanje silikonca sa udice. 

Ova udica je pogodna za montažu na sve silikonce poput Real Eel-a, Soft 4play-a, 3D Cray Fisha, pa do klasičnih i uvijek lovnih Cannibala i Fat T Tail minnow-a. Ako montirate veći komad silikona (koji su često i lovniji) popunt 12.5cm Cannibala možete malo zarezati po trbuhu da bi se udica lakše probila. Ustvari, mogućnosti su nebrojene; možete montirati silikonac sa trbuhom gore, po boku, za rep,...
I kod kontre malo pričekajte!


petak, 15. srpnja 2016.

PROLOGIC BAIT PROTECTOR


Još jedan od noviteta od Prologica koji čini život ribolovca lakšim.
Radi se o termo "shrinking" tubi koju možete staviti preko svoje lovne boile i na taj je način zaštititi od uvijek gladnih i raspoloženih malih pošasti - "cverglića"
 

 Prologic-ov "čuvar boile" dostupan je u dva promjera 22mm i 14mm, te u dvije boje prozirna i hi-vis žuta. Vrlo se lako aplicira; umetnite boilu u tubu, odrežite na odgovarajuću dužinu, primite sve zajedno iglom i zagrijete na pari
 i tuba boilu čuva!



utorak, 12. srpnja 2016.

OKUMA DISTANCE SURF ROLA




Okuma rola Distance Surf je „big pit“ rola namijenjena klasičnom „surf“ načinu ribolova na velikim daljinama. Svojom velikom plitkom metalnom špulom na malom kučištu kojim dominira bijela boja, Distance surf ulijeva povjerenje kao ozbiljna rola s kojom se možete boriti i sa najvećim morskim i slatkovodnim ribama.
 
Osim u surf ribolovu na moru, ova rola zahvaljujući svojim dalekometnim svojstvima ima široku primjenu u šaranskome ili bilo kojem drugom stacionarnom ribolovu u kontinentu. Koristili je kao lovnu ili kao marker ili spod kombinaciju, Distance surf vas neće iznevjeriti a, kao i uvijek, uz nju možete računati i na dvogodišnju garanciju na mehaničke kvarove. Distance surf je dostupna u veličini 60 a kapacitet špule joj je 310 metara strune promjera 0,35, dok joj je brzina prijenosa 4,5:1. 

petak, 8. srpnja 2016.

OKUMA POLARIS ŠPINERSKE ROLE I ŠTAPOVI

Okuma Polaris špinerske role i štapovi jedni su od najprodavanijih na našem tržištu i upravo su ono što trebamo ponudit svim špinerima koji traže pouzdan i koristan proizvod po povoljnoj cijeni. 

Role dolaze u veličinama 30, 40, 50 i 65 sa prijenosom 5.0:1 za manje i 4.5:1 za veće modele i opremljene su sa dva kuglična ležaja od čega je jedan bespovratni.  

Štapovi su u dužinama i bacačkim akcijama; 228cm 15-40g, 240cm 14-42g, 249cm 5-22g i 270cm 20-60g.

Svojom širinom Polaris program pokriva sve vrste varaličarenja od lakšega, poput onoga za ostriže, ušate. brancine, klenove i sl, pa sve do težeg za štuke, smuđeve ili panulu na moru.

utorak, 5. srpnja 2016.

Prologic Firestarter i SMX setovi senzora
 Prologicov Firestarter Pro Alarm Kit dolazi sa hrpom modernih funkcija poput: Multi color led dioda, Silent- tihog moda, Nightlight funkcije sa posebnim senzorom, velikog magnetnog kotačića i ostalih standardnih opcija poput namještanja osjetljivosti, glasnoće ili boje-vrste tona. U kompletu dolaze tri senzora i bežični receiver čiji je domet 100 m.
 Prologic SMX alarmi na sebi imaju mogućnost ugradnje podesivih Anti snag hearsa na kojima su montirane led diode koje imaju i Drop back funkciju, Multi color led dioda, Silent- tihog moda, velikog magnetnog kotačića i ostalih standardnih opcija poput namještanja osjetljivosti, glasnoće ili boje-vrste tona. U kompletu dolaze tri senzora i bežični receiver čiji je domet 150 m. SMX senzori su nova generacija senzora koji u sebi sadrže sve najmodernije „gadgete“ poput Night light opcije na receiveru ili podesivih „ušiju“ za teške terene gdje štapove držimo uspravno. Definitivno jedni od najboljih što se uopće mogu nabaviti na našem tržištu.