četvrtak, 30. lipnja 2016.

PROLOGIC CRUZADE PODMETAČ

Prologic-ov Cruzade Landing net napravljen je od od kompozit karbona i iznimno je čvrst i pouzdan. Drška je dužine 180 cm sa pojačanjima od spužve radi boljeg gripa. 
Okvir glave podmetača je od čvrstog fiberglasa, a sama mreža je fina i glatka - "fish friendly".
Sve u svemu savršeno riješenje za sve ribolovce koji žele dobru kvalitetu za iznimno povoljnu cijenu.


A, nakon što se nauživate u ribolovu i pakirate se kući, svoju mrežu podmetača, čuvarice, prostirke i ostalu opremu možete očistiti i dezinficirati Prologicovim XTRA Steri-7 sredstvom!

  

petak, 24. lipnja 2016.

Prologic asortiman šaranskih predveza


 Prologicov asortiman „end game“ šaranskih predveza namijenjen je svim ljubiteljima šaranskog ribolova a s obzirom da je sezona u punom jeku idealno je vrijeme za popunjavanje svoje šaranske kutije. 

Upredenice poput mekanog dvobojnog Viper Ultra Softa i Three tone green Viper 3S-a u jačinama od 25 do 40 lb namijenjene su za finu prezentaciju mamaca dok je Reptilian Coated sa zaštitnim omotačem koji se može skinuti po potrebi namijenjen teškim terenima punima trave i lopoča. Novost su i Spectrum Fluorocarboni u atraktivnom pakiranju pod imenom Last Meter u debljinama od 0,35 i 0,41mm a osim „klasike“, tu su i inovativni maskirni Mimicry Mirage Hooklink Mono kao 40-metarsko pakiranje monofila za predveze nove generacije. 

Za kraj, u ponudi ove firme može se naći i predvez za nezaobilazni Chod Rig pod nazivom Pro Chod Mono u debljinama 0,45 i 0,49 mm - za svakoga ponešto..



srijeda, 15. lipnja 2016.

Prologic C1, C.O.M. i C2 Natura Tech 3m šaranski štapovi

Prologicova serija kraćih šaranskih štapova nudi u isto vrijeme vrlo jak i žilav blank sa mekšom vršnom akcijom što predstavlja univerzalce sposobne i za lov na rijekama iz čamca kao i „stalking“ klasični ribolov uz obalu bez izgubljenih riba u drilu. 

Štapovi iz C1, C.O.M. i C2 Natura Tech serije napravljeni su od visokomoduliranog karbona, elegantnog dizajna, opremljeni su kvalitetnim SIC vodilicama i DPS držačem role i podjednako će dobro poslužiti i u šaranolovu kao i u morskome ribolovu iz čamca ili s obale. C.O.M. dolazi u dužini od 3m i jačini od 2,75 lb, C1 dolazi u dužini od 3 m i jačini od 3 lb dok C2 Natura Tech dolazi u dužini od 3 m i jačini od 3,25 lb.

petak, 10. lipnja 2016.

PROLOGIC LUMIAX NAGLAVNA SVJETILJKA 


Prologicova Lumiax naglavna svjetiljka opremljena je kvalitetnom 3W LED lampom od 150 lumena svjetski poznatog proizvođača Cree. Ima dvije opcije rada od kojih svaka ima podesivu jačinu. 
Snop svijetla je prilagodljiv ovisno o tome dali gledate na blizu pa vam treba širi snop ili pak gledate u daljinu kada vam treba uži i precizniji snop svijetla. Nagib je također podesiv za 90 stupnjeva.   
Lumiax svjetiljka pokriva sve potrebe noćnih ribolovaca i u potpunosti je vodonepropusna što je u ribolovu itekako bitno.


srijeda, 8. lipnja 2016.

SAVAGE GEAR 3D TPE MULLET


YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=m878sIGIS00

Savage gear 3D TPE Mullet je super realistična imitacija cipla (rađena 3D print tehnologijom).
Dolazi u veličini od 13 cm i težak je 29 grama, a u sebi već ima integriranu udicu sa gornje strane kao i potrebno otežanje. SG cipli tonu vrlo polako i namijenjeni su površinskom ribolovu. 
Napravljeni su od vrlo izdržljivog i rastezljivog TPE materijala nove generacije. Takođet treba napomenuti zglobovi ove varalice nisu od plastike već od izdržljive a mekane "armature" što ih čini otpornima na velike zubate predatore poput strijelki ili štuka.
Postoje dva modela: Wake, koji ima ušicu udice smještenu ispod brade silikonca tako da prilikom i naj sporijeg povlačenja izranja i pliva kao pravi cipal. Slow Sink model napravljen je da se vodi metar ispod površine i idealan je za povlačenje iznad pojaseva trave.
Odličan varalica za sve morske grabežljivce, a ne mogu mu odoljeti niti basevi i štuke. 

Dolaze u dvije udarne boje: Dirty Siler i Green Silver


utorak, 7. lipnja 2016.

PROLOGIC MARKER, ZIG FLOAT I ZIG RIG KIT


Od šaranskih "must have" sitnica svakako možemo izdvojiti dva proizvoda za sve zahtjevniji, moderni šaranovol. Zig rig kit i Marker kit. 


U provome se nalaze dva plastificirana olova (84 i 112g) te komplet od tri dugačka Zig sistema obložena plutajućom EVA spužvom. Ti sistemi služe da štite Zig predvez te za dizanje cijele montaže iznad trave, mulja ili eventualnog loma na dnu. 







U Marker kitu se također nalazi takav sistem, marker plovak sa krilcima u dvije boje, te dva originalna marker olova (85 i 120g) koja, između ostaloga služe i za lakše prepoznavanje vrste dna na markiranome terenu. 
Osim dva navedena, odlićna proizvoda, tu je i Zig Float koji se podjednako može koristiti u šaranskom, kao i u ribolovu grabežljivica živim mamcem.



petak, 3. lipnja 2016.

SAVAGE GEAR 3D SARDINE


Savage Gear 3D sardine realistična je imitacija srdele koju vole svi morski predatori. Varalica je rezultat 3D kopije prave srdele. 
Kao i kod svih Savage Gear-ovih varalica detalji i boje dovedeni su do savršenstva. Kao na primjer veliko, krvavo oko koje je "trigger" svim pravim grabežljivcima. 
Osim za morske predatore ove se varalica pokazala i super lovna za slatkovodne, poput štuke, smuđa, soma, bolena i bassa.
Zbog toga 3D Sardine dolazi u dvije boje - Sardine i Herring

U pakiranju dolazi jedna sardine jig glava i dva silikonska tijela, a ove ultra oštre i nehrđajuće udice mogu se nabaviti i zasebno, te su pogodne za razne vrste silikonaca. Dostupne su u veličinama kao na slici: